Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού

Προσωρινοί πίνακες αξιολόγησης υποψηφίων ωρομισθίων εκπαιδευτικών για την κατάρτιση των υπαλλήλων της 5ης ΕΜΑΚ, στο πρόγραμμα "Διάσωση σε ορμητικά νερά"

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το σχετικό αρχείο

Προσωρινοί πίνακες αξιολόγησης υποψηφίων ωρομισθίων εκπαιδευτικών για την επαναπροκήρυξη του προγράμματος 45 εκπαιδευτικών του Υπουργείου Παιδείας της Περιφέρειας Ηπείρου (Συστήματα αυτόματου ελέγχου PLC)

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το σχετικό αρχείο

ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ, ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΤΟ ΚΕΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 45 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΚΕΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ 5ης ΕΜΑΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΕ.ΠΟΥ.Δ. ΗΠΕΙΡΟΥ

Συμμετοχή μαθητών της ΕΠΑΣ και της ΣΕΚ σε τοπική εκδήλωση.

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016, η ΓΣΕΒΕΕ και το Κίνημα Πολιτών «Καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε», η οποία είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρία, σε συνδιοργάνωση με την Ο.Ε.Β.Ε Ξάνθης, τον Δήμο Ξάνθης, την Περιφέρεια ΑΜ-Θ, την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, το Επιμελητήριο Ξάνθης, πραγματοποίησαν, στην Πλατεία Διοικητηρίου της Ξάνθης, τη δράση «Καταναλώνουμε ό,τι Παράγουμε», με σκοπό την ενδυνάμωση της τοπικής οικονομίας, την γνωριμία των καταναλωτών με τα ελληνικά τοπικά προϊόντα και την προώθησή τους.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης αυτής οι μαθητές της ΕΠΑΣ και της ΣΕΚ των ειδικοτήτων Μαγειρικής Τέχνης παρασκεύασαν και παρουσίασαν διάφορα εδέσματα χρησιμοποιώντας τα προϊόντα των συμμετεχόντων εκθετών. Η διοργάνωση σημείωσε επιτυχία και οι εντυπώσεις από τη συμμετοχή των μαθητών μας ήταν πολύ θετικές αφού απέσπασαν κολακευτικά σχόλια για τις δημιουργίες τους. Ο δήμαρχος της πόλης καθώς και ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ στους λόγους τους αναφέρθηκαν στην παρουσία των μαθητών μας και τόνισαν την αξία της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης.

 

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε αρχείο με φωτογραφικό υλικό