Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΕΡΓΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΑΕΔ (RE-ENGINEERING)

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το σχετικό αρχείο

Δημόσια Διαβούλευση για την διακήρυξη της προμήθειας εξοπλισμού πληροφορικής για τις ανάγκες του επιχειρησιακού ανασχεδιασμού (Re-engineering) του ΟΑΕΔ

24/11/2015

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

ΘΕΜΑ : “Δημόσια Διαβούλευση για την διακήρυξη της προμήθειας εξοπλισμού πληροφορικής για τις ανάγκες του επιχειρησιακού ανασχεδιασμού (Re-engineering) του ΟΑΕΔ.”

Ο ΟΑΕΔ λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα του επιχειρησιακού ανασχεδιασμού (Re-engineering) προτίθεται να προβεί σε Δημόσιο Διεθνή διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή (προϋπολογισμού 504.300€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) για την προμήθεια ενεργού εξοπλισμού πληροφορικής.

Στα πλαίσια της ανωτέρω διαδικασίας προκειμένου να διερευνηθούν οι δυνατότητες της αγοράς και να αξιοποιηθεί η τεχνογνωσία των επαγγελματιών του χώρου της πληροφορικής με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών του, θέτει σε δημόσια διαβούλευση τα τεχνικά χαρακτηριστικά του εξοπλισμού (ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ).

Ο ΟΑΕΔ δεν δεσμεύεται να υιοθετήσει τις προτάσεις που θα υποβληθούν και θα αποφασίσει για την οριστικοποίηση αυτών με βάση το ισχύον νομικό πλαίσιο.

Επικοινωνία :
Δ. Καμπόλης , τηλ . 2109989746 . e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

Προθεσμία υποβολής παρατηρήσεων-προτάσεων έως την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015 ώρα 14.30 στην ηλεκτρονική Δ/νση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. με κοινοποίηση στις Δ/νσεις Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

Ανοιχτός Ηλεκτρονικός Δημόσιος Διεθνής Μειοδοτικός Διαγωνισμός για την φύλαξη και προστασία των κτιρίων του ΟΑΕΔ

Ημερομηνία: 01.09.2015

Για να δείτε περισσότερα πατήστε εδώ.

Πρώτη διευκρίνηση αναφορικά με τον Ανοιχτό Ηλεκτρονικό Δημόσιο Διεθνή Μειοδοτικό Διαγωνισμό για την φύλαξη και προστασία των κτιρίων του ΟΑΕΔ

Ημερομηνία: 05.10.2015

Πρώτη Διευκρίνηση αναφορικά με τον «ανοικτό ηλεκτρονικό δημόσιο διεθνή διαγωνισμό για την «Παροχή Υπηρεσιών φύλαξης & Προστασίας των κτιρίων του Οργανισμού για ένα (1) έτος, με δυνατότητα παράτασης για έξι ( 6) μήνες»

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αρχείο με τις διευκρινήσεις

Διευκρινήσεις σχετικά με το Διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου του έργου ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΔ

Ημερομηνία: 07.08.2014

Δεύτερη Διευκρίνηση αναφορικά με τον «Ανοιχτό Διεθνή Διαγωνισμό για την «ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΔ»

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αρχείο με τις διευκρινήσεις