Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΚΕΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ 5ης ΕΜΑΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΕ.ΠΟΥ.Δ. ΗΠΕΙΡΟΥ

Εργαστήρια Ενεργοποίησης- Κινητοποίησης Ανέργων στους Νομούς Αττικής, Θεσσαλονίκης και Κορίνθου.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το σχετικό αρχείο 

Συμμετοχή μαθητών της ΕΠΑΣ και της ΣΕΚ σε τοπική εκδήλωση

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016, η ΓΣΕΒΕΕ και το Κίνημα Πολιτών «Καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε», η οποία είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρία, σε συνδιοργάνωση με την Ο.Ε.Β.Ε Ξάνθης, τον Δήμο Ξάνθης, την Περιφέρεια ΑΜ-Θ, την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, το Επιμελητήριο Ξάνθης, πραγματοποίησαν, στην Πλατεία Διοικητηρίου της Ξάνθης, τη δράση «Καταναλώνουμε ό,τι Παράγουμε», με σκοπό την ενδυνάμωση της τοπικής οικονομίας, την γνωριμία των καταναλωτών με τα ελληνικά τοπικά προϊόντα και την προώθησή τους.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης αυτής οι μαθητές της ΕΠΑΣ και της ΣΕΚ των ειδικοτήτων Μαγειρικής Τέχνης παρασκεύασαν και παρουσίασαν διάφορα εδέσματα χρησιμοποιώντας τα προϊόντα των συμμετεχόντων εκθετών. Η διοργάνωση σημείωσε επιτυχία και οι εντυπώσεις από τη συμμετοχή των μαθητών μας ήταν πολύ θετικές αφού απέσπασαν κολακευτικά σχόλια για τις δημιουργίες τους. Ο δήμαρχος της πόλης καθώς και ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ στους λόγους τους αναφέρθηκαν στην παρουσία των μαθητών μας και τόνισαν την αξία της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης.

 

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε αρχείο με φωτογραφικό υλικό

ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ, ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΤΟ ΚΕΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 45 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗ ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ ΤΗΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 84930/03/11/2015 «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ ΣΕ ΤΡΙΑΝΤΑ ΟΚΤΩ ( 38) ΕΠΑ.Σ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗ ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ ΤΗΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 84930/03/11/2015 «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ ΣΕ ΤΡΙΑΝΤΑ ΟΚΤΩ ( 38) ΕΠΑ.Σ. ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Δ.»

Σήμερα Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016 αναρτήθηκαν οι Προσωρινοί Πίνακες Μοριοδότησης των υποψηφίων για την ανάθεση των κυλικείων των ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του ΟΑΕΔ με κοινωνικά κριτήρια σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 84930/03/11/2015 «Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την εκμετάλλευση και λειτουργία με κοινωνικά κριτήρια των Κυλικείων σε τριάντα οκτώ (38) ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ.».

Υποβολή ενστάσεων μπορεί να γίνει από 07/03/2016 έως και 08/03/2016 (ημερομηνία παραλαβής από την υπηρεσία). Οι ενστάσεις υποβάλλονται ή αποστέλλονται ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή ή courier, στα γραφεία της Διοίκησης του ΟΑΕΔ στη Διεύθυνση Αρχικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης ( Ταχ. Δ/νση: Εθνικής Αντιστάσεως 8, 174 56 Άλιμος ).